Imperio Vastgoed Beheer

Imperio Vastgoed is de professionele VvE beheerder voor uw Vereniging van Eigenaars (VvE). Door de persoonlijke benadering in ons VvE Beheer, en met de expertise van uw toegewezen accountmanager ontzorgen we u volledig op administratief & technisch gebied. We houden ons oog constant op de financiële zaken om te zorgen dat de VvE geen onnodige gelden misloopt. Denk hierbij aan het vergelijken van verzekeraars, contracten met diensten & installaties en bijvoorbeeld energiebelastingen. Het uitbesteden van uw Vve Beheer kan dus een voordelige zaak zijn voor uw Vereniging.

Door het professionele meerjarenonderhoudsplan (MJOP) bent u op de hoogte van de huidige staat van het complex en de kosten voor de komende jaren. Schademeldingen worden meteen in behandeling genomen waardoor reparatiewerkzaamheden ook direct starten. Hierdoor is het complex altijd in goede staat wat ten gunste komt van waarde van de afzonderlijke appartementen.
Kortom, bij VvE beheer van Imperio vastgoed is dus zowel de administratie als het onderhoud in betrouwbare handen.

Waarom kiezen om VvE Beheer aan Imperio Vastgoed uit te besteden?
Wij hanteren een full-service beleid tegen zeer gunstige tarieven in vergelijking met andere VvE beheerders. Belangrijk is dat wij een gezonde organisatie zijn waardoor u in alle vertrouwen uw complete financiële en technische activiteiten aan ons kunt toevertrouwen. Vastgoedbeheer in combinatie met VvE beheer is onze core business waardoor we genoeg expertise en kennis in huis hebben. Daarnaast handelen we altijd zonder strijdige belangen. Dit betekent dat we altijd vrije keus hebben om offertes aan te vragen en zo de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden voor de VvE op het gebied van onderhoud. Tevens is uw aangewezen VvE Beheerder altijd 24/7 beschikbaar voor calamiteiten.

Wat wij doen voor u
Imperio Vastgoed als uw VvE beheerder neemt het volledige beheer over inclusief alle begeleiding. Naast het administratief en technisch beheer nemen wij dus ook alle afhandeling van het MJOP over en staan we u bestuurlijk bij. Wij zullen bij aanvang het huidige MJOP laten controleren en eventueel aanpassen. Alle activiteiten op het gebied van storingen en onderhoud zullen we begeleiden en organiseren. Zowel het oplossen van kleine storingen die gemeld worden door bewoners, maar uiteraard ook de volledige organisatie van grote MJOP projecten. Denk hierbij aan het vergelijken van offertes tot het daadwerkelijk aanwezig zijn bij de uitvoering.

Administratief beheer
– Beheer ledenadministratie
– Controle en incasseren servicekosten
– Betalingsherinneringen & incasso trajecten
– Betalingen facturen VVE
– Afwikkelen verzekeringsclaims e.d.
– Afhandeling administratie bij overdrachten appartementsrechten
– Opstellen jaarrekening en begrotingen

Technisch Beheer
– Meldpunt technische storingen
– Oplossen technische storingen
– Contractbeheer installaties en overig zoals schoonmaak
– Contractbeheer met verzekeringsmaatschappijen

Bestuurlijk Beheer
– Activeren & inschrijven KvK van de VVE
– Adviseren bestuur dagelijkse zaken
– Verzorgen huishoudelijk reglement
– Organisatie + notuleren ALV
– Eventueel organisatie + notuleren spoedvergaderingen (+€200 per vergadering)
– Coördinatie in geval van calamiteiten
– Communicatie Gemeenten en overige instanties

MJOP
– Bij aanvang controle huidig MJOP
– Onderhouden en vernieuwen MJOP
– Begeleiding en organisatie MJOP projecten

Slapende VVE of Nieuwbouw
Van de ongeveer 125.000 VvE’s in Nederland is meer dan de helft niet actief. Dit worden slapende VvE’s genoemd omdat er geen onderhoud wordt gepleegd waardoor de waarde van het complex maar ook de afzonderlijke appartementen achteruit gaat. Ook bij nieuwbouw complexen is het dus zeer belangrijk dat er een actieve VvE aanwezig is om de waarde intact te houden of te verhogen.

Elk appartementseigenaar is verplicht om gezamenlijk met de andere eigenaren het gebouw te onderhouden. Hierdoor is sinds 2008 iedere VvE verplicht een reservefonds voor groot toekomstig onderhoud te hebben in de vorm van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Bij een slapende VvE functioneert  deze niet zoals het zou moeten doen. Er is dan geen reservefonds waardoor er geen onderhoud word gedaan en tevens is er geen collectieve opstalverzekering. Dit gaat altijd ten nadele van de waarde van de appartementen en kan zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen zoals bij funderingsproblemen of betonrot in balkons.

Maakt u zich zorgen over uw complex en betaald u geen servicekosten? VvE Beheer van Imperio Vastgoed zorgt ervoor dat uw slapende VvE weer actief word en dat de appartementsrechten in uw complex zorgeloos zijn waarde blijft houden.

VVE Beheer in  Zaandam en omgeving
Bent u op zoek naar VVE Beheer in de buurt van Zaandam, Amsterdam, Beverwijk, Purmerend of een andere plaats? Dan zit u hier goed!
Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw mogelijkheden, wensen en budget te bespreken en zo advies op maat te bieden.
Kijk voor onze gegevens op de contact pagina